marți, 11 decembrie 2007

Pro TV Chisinau

Consilierii locali care fac parte din coalitia democrata au condamnat astazi actiunea Termocomului de a sista livrarea apei calde in Chisinau.

Consilierii afirma ca nu vor ceda presiunilor furnizorului si vor discuta aceasta problema in urmatoarea sedinta a consiliului. In aceste conditii, in oras nu va fi apa calda cel putin o saptamana. Alesii locali au declarat ca trebuie stabilit un tarif corect pentru incalzire, precizand, prin comparatie, ca directorul Termocomului are un salariu de 15 mii de lei.
Comen


Declaratia lui Antocel e abuziva si cade sub influenta codului penal

Termocomul a deconectat cladirea Primariei de la caldura

Desi fara tractoare si buldozere, asa cum ameninta ieri, Termocomul a deconectat cladirea Primariei de la caldura.

Odata cu ea, insa, au fost debransate si alte cateva cladiri din preajma. Primarul capitalei spune ca nu are de gand sa cedeze in fata santajului la care este supus si afirma ca actioneaza Termocomul in judecata.
Comentarii | Adauga comen


Tvr 1 va fi retransmis in Republica Moldova pana la sfarsitul anului de catre Telefe M International, companie care a preluat frecventa TVR-ului.

Contractul a fost semnat pentru o luna si este o masura de a asigura accesul moldovenilor la TVR 1 cel putin pana la solutionarea litigiilor cu Consiliul Audiovizualului, se precizeaza intr-un comunicat al TVR-ului. CCA a anuntat ca nu a fost informat despre incheierea acestui contract, iar directorul Telefe M International, nu a fost de gasit astazi pentru a confirma informatia difuzata de postul romanesc.



Guvernul a alocat peste 3 milioande de euro pentru cumpararea sediului ambasadei noastre din Cehia.

Asta in timp ce un hotel cu 23 de camere sau un castel amplasat la periferia orasului Praga costa mult mai putin.
Coment


Niciun comentariu: