vineri, 7 decembrie 2007

Timpul.md: Paula Seling a cântat la Chişinău
Un concert care a lansat Sărbătorile de iarnă

Paula Seling a cântat la Chişinău

Interpreta a susţinut campania umanitară "Bucurii pentru copiii orfani"

De Sfântul Nicolae, vedeta internaţională Paula Seling a deschis la Chişinău ciclul Sărbătorilor de iarnă cu un recital de excepţie susţinut la Filarmonica Naţională. Interpreta ne-a făcut un cadou special, în spiritul magic al Crăciunului - un spectacol de colinde, şlagăre şi piese noi de pe ultimul său album. Paula Seling a fost invitata primăriei Chişinău la concertul organizat în cadrul campaniei umanitare �Bucurii pentru copiii orfani�. În aceeaşi seară, au mai evoluat Natalia Barbu, Tamara Costriţchi, Doina Sulac şi mai mulţi cântăreţi în devenire.

Angelina Olaru

Filarmonica Naţională a fost arhiplină cu fani de-ai Paulei Seling, care a susţinut, în premieră, un recital pe viu la Chişinău. Interpreta a încântat publicul, înainte de toate, cu un buchet de colinde de pe albumul �De sărbători�. Special pentru melomanii noştri, Paula Seling a cântat pentru prima dată la flaut, readucând atmosfera poveştii din Viflaim. Apoi, au urmat cunoscutele şlagăre �La radio se anunţă ploi�, �Ploaie în luna lui Marte� etc., care au fost intonate şi de spectatori.

�Rar ni s-a întâmplat să fim atât de bine primiţi. Am fost trataţi regeşte de fanii şi prietenii noştri, şi, desigur, de domnul primar Dorin Chirtoacă şi de viceprimarul Lucia Culev. Am mai fi stat cu mare drag la Chişinău. Important este că am pus la cale organizarea unui spectacol mai interesant, cu toată trupa, în R. Moldova. Mai mult, vrem să colaborăm cu interpreţi basarabeni�, a declarat Paula Seling pentru TIMPUL.

Venirea interpretei la Chişinău a fost una de bun augur. �Nu m-am aşteptat să găsesc atâtea talente aici. Le mulţumesc pe această cale că m-au inspirat. Recitalul meu a fost şi un prilej de a cunoaşte publicul din Chişinău, care s-a arătat foarte deschis la muzica noastră. Chiar dacă n-a auzit anterior anumite piese, le-a primit cu mare căldură. Datorită fanilor de aici, am încredere în noua mea piesă �Culeg vise�, care a fost îndelung aplaudată�, a menţionat vedeta.

Pentru că vine din Maramureşul strămoşesc, Paula Seling ţine mult la tradiţie. De la Moş Nicolaş, cum se spune la maramureşeni, şi până de Revelion, interpreta îşi colindă fanii din toată ţara.

Sursa: Timpul.md

Niciun comentariu: