joi, 20 decembrie 2007

Pro TV Chisinau: Declaratiile presedintelui Vladimir Voronin privind simbolurile de stat au starnit critici dure din partea deputatilor din opozitie

Declaratiile presedintelui Vladimir Voronin privind simbolurile de stat au starnit critici dure din partea deputatilor din opozitie.

Unii au cerut demiterea sefului statului, in timp ce altii au sugerat ca presedintele are nevoie de un control medical.
Comentarii


Declaratiile presedintelui Vladimir Voronin au starnit critici din partea opozitieiMinisterul Educatiei afirma ca nu stie despre initiativa presedintelui de a inlocui limba romana in scolile din Balti cu cea moldoveneasca.

Acesta este raspunsul institutiei la interpelarea lui Vladimir Filat. Totodata, Ministerul precizeaza ca substituirea disciplinei tine de competenta Academiei de Stiinte.


Ministerul Educatiei nu stie nimic despre initiativa presedinteluiUn consilier din partea AMN a declarat astazi ca interdictia politiei de a instala bradul in centrul capitalei este o batjocura fata de primarul capitalei.

Totodata, Oleg Cernei a cerut Comisariatului General de politie sa prezinte un raport pe marginea banilor cheltuiti in acest an.


Alesii locali sunt suparati foc pe politia municipalaNoul sediu al consulatului Roman si-a deschis astazi usile pentru solicitantii de viza.


Niciun comentariu: